Kuvateksti

footer logo SG

Auringonsuojakalvot suojaavat nimensä mukaisesti auringon UV-säteilyltä ja kuumuudelta. Ne tarjoavat myös näkösuojaa ja antavat autolle tyylikkään, yksilöllisen ilmeen. Ei ole harvinaista, että auringonsuojakalvot hankitaan ensisijaisesti auton ulkonäön vuoksi. Sungard Black pearl kalvolla on 10 vuoden tuotetakuu. Carsun kalvolla 7 vuoden takuu.

4 syytä hankkia tummennuskalvo ikkunoihin

1

Viilentää. Kuumina kesäpäivinä auton sisälämpötila voi nousta todella korkeaksi. SunGard-auringonsuojakalvo vähentää auringon säteilylämpöä jopa 70 prosenttia.

2

Suojaa UV-säteilyltä. Auringon UV-säteily haalistuttaa ja haurastuttaa auton sisustusta ja altistaa matkustajat erilaisille ihosairauksille. Auringonsuojakalvon uv-suojaus suojaa tehokkaasti sekä auton sisätiloja että sen matkustajia: se imee 99 prosenttia auringon UV-säteilystä.

3

Ehkäisee murtoja. Tilaisuus tekee varkaan: autoon näkyville jätetyt arvoesineet houkuttelevat murtautumaan ja varastamaan. SunGard-auringonsuojakalvon tarjoama näkösuoja ehkäisee tehokkaasti automurtoja.

4

Suojaa sirpaleilta. Sirpaleet eivät tuota onnea - ainakaan jos kyse on onnettomuuden tai murtovarkauden rikkomista laseista. SunGard-auringonsuojakalvot suojaavat myös sirpaleilta.

Hinnasto

2-OVISET

Takalasi 80€

Takalasi ja takasivut 160€

Takalasi, takasivut ja etuovet 260€

COUPE

Takalasi 100€

Takalasi ja takasivut 180€

Takalasi, takasivut ja etuovet 280€

4-OVISET

Takalasi 100€

Takalasi ja takasivut 220€

Takalasi, takasivut ja etuovet 320€

FARMARIT

Takalasi 80€

Takalasi ja takasivut 160€

Takalasi, takasivut ja takaovet, 5 lasia 220€

Takalasi, takasivut ja takaovet, 7 lasia 260€

Takalasi, takasivut, takaovet ja etuovet 320€-360€

PAKETTI- JA TILA-AUTOT

Takalasi 90€

Takalasi ja liukuovenlasi 140€

Takalasi ja 2 takasivulasia 190€

Takalasi ja 4 takasivulasia 290€