Auton sisäpuhdistus helposti ja vaivattomasti Laatufiksiltä Turussa

Hoidat auton sisäpesun ilman vaivaa tuomalla autosi Laatufiksiin Turkuun.

Desifiointipaketti 89€ (sis. totaalidesifiointi koko auton sisätilat + otsonointi)

Sisäpuhdistus alk. 70€

Hoidamme auton sisäpuhdistuksen kokonaisvaltaisesti. Sisäpuhdistukseen kuuluu mattojen pesu, imurointi, pölyjen ja lian pyyhintä, sekä ikkunoiden pesu. Vaaleiden ja erityisen likaisten verhoiluiden puhdistuksesta veloitamme tapauskohtaisesti.

Istuinten verhoilun pesu alk. 70€

Auton verhoilun puhdistus vaatii erikoisosaamista. Me puhdistamme autosi verhoilun hellävaraisella, mutta tehokkaalla pesuaineella ja painehuuhtelulaitteella. Puhdistamme myös vaikeat kohteet. Vaaleiden ja erityisen likaisten verhoiluiden puhdistuksesta veloitamme tapauskohtaisesti.

Tekstiilien suojakäsittely, alk. 60€

Kun suojaat autosi tekstiilit Nasiol tekstiilin suojausmenetelmällä, saat tekstiileille näkymättömän pinnoitteen. Se varmistaa, ettei verhoilu tahriinnu. Pinnoite on vedenkestävä ja nesteroiskeet kuten kahvi ja virvoitusjuomat eivät imeydy kankaaseen, joten ne on helppo imeyttää pois. Eläinten karvat eivät tunkeudu tekstiilien kuituihin, vaan ne on helppo imuroida pois.

Nahkaverhoilun puhdistus ja rasvaus, alk. 50€

Nahanhoito-aine estää verhoilun kovettumisen ja suojaa kulumiselta, sekä palauttaa kiillon. Vaaleiden ja erityisen likaisten verhoiluiden puhdistuksesta veloitamme tapauskohtaisesti.

Desifiointi, alk. 30€ /alue 50cm.x50cm./istuin

Teemme myös totaalidesifiointeja, suositellaan esim. eritteiden puhdistuksien yhteydessä, kuten veri,virtsa,uloste,sylki,oksennus. Vaikutus mm. Gram positiiviset ja-negatiiviset bakteerit • Hiivat ja sienet • HIV, Herpes simplex, BVD (naudan virusripuli), HCV (Hepatiitti C), Vaccinia (lehmärokko), SARS-CoV, Rota

Otsonointi 50€

Otsonointia suositellaan epämiellyttävien hajujen poistamiseksi (kuten tupakan haju, eläimen hajut ja homeen haju).

Päältä pesu 25€

Sisältää esipesun,tarvittaessa liuotinpesun, pesu vahashampoolla ,kuivauksen.

Lisätyöt, kuten eläinten karvojen imurointi, teippien/liimojen poistot,maalisumujen poistot,ym. 68e/h. Hinnat koskevat henkilöautoja ja sisältävät arvonlisäveron 24 %.